Trainingsaanbod najaar 2017

Het nieuwe aanbod is bekend! Klik hier

Meditatie.
De introductiecursus Zijngeoriënteerde meditatie start op 12 september. De cursus kan je prima combineren met de meditatietraining die ik samen met Marianne de Soet (www.zijnwaarjebent) aanbied. Deze training bestaat uit 5 bijeenkomsten (om 17:45u) voor de kerst, en 5 in het nieuwe jaar. De eerste bijeenkomst is op 16 oktober. Marianne en ik wisselen elkaar af, zo kun je twee verschillende trainers die vanuit dezelfde visie werken ervaren.

Zijnsoriëntatie.
Een introductiecursus Zijnsorientatie in 5 bijeenkomsten start op 6 oktober. Je leert hier je los te laten in ‘Zijn’ en je te verhouden met je persoonlijke invulling van de werkelijkheid. Je bevindt je hiermee op het pad waarop je wezen meer en meer tot vrije uitdrukking brengt in het dagelijks menselijk bestaan.

Gezonde Zelfliefde.
Ik ben bijzonder blij te kunnen laten weten later in het jaar de cursus Gezonde Zelfliefde te kunnen aanbieden. Deze training wordt op 12 verschillende plaatsten in het land en op de School voor Zijnsorientatie gegeven.
Deze cursus gun ik elk mens. Ik verheug me bijzonder om met deze cursus een bijdrage te leveren aan iedereen die wel een gezonde liefdevoller zelfbenadering kan ontwikkelen! Voor het geven van deze ben ik geautoriseerd door de beroepsvereniging voor zijnsgeoriënteerde begeleiders/ Hans Knibbe.

Meer weten? Klik hier