Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Zijnsgeoriënteerde Meditatie introductie en vervolg

Hisilicon K3

Meditatie, een daad van liefde

Een cursus van 8 bijeenkomsten waarvan drie introductiebijeenkomsten op dinsdagavond van 19:30 tot 21:30u Katendrecht, Rotterdam.
Eerstvolgende data: 24 september, 1 en 15 oktober. Vervolg: 29 okt, 5 en 19 november, 3  en 10 december.

Voor wie?
Wil je weten wat meditatie voor jou kan betekenen? Wil je ontdekken wat er in jezelf oplicht als je niet zo vast zit aan je dagelijkse, bekende patronen en wil je leren leven vanuit je vrije, ongeconditioneerde Zijnsaard? Wil je je weten wat je waar meditatie wel en niet over gaat? Of wil je je huidige meditatie verdiepen of ‘finetunen’?

Zowel voor de beginnende als voor de meer gevorderde beoefenaar kan het verrassend en verhelderend zijn om je te laten introduceren in de Zijnsgeoriënteerde visie en wijze van mediteren. Je bent van harte welkom om te kijken of deze jou ligt.

Waarom meditatie?
Meditatie biedt je de gelegenheid te experimenteren en te vertrouwen op een manier van zijn die wakker is, maar niet zo controlerend als je gewend bent. Dit is een spannende, avontuurlijke onderneming. Als je je hierin bekwaamt, maak je ruimte voor de laag in jezelf die zowel stil en zacht is, als ook vol, wijs en levendig.:
Zo staat de deur staat open voor de compleetheid van jouw unieke menselijke vorm en voor de wereld om je heen, precies zoals hij is.

Wat leer je?
Je krijgt in deze cursus basisprincipes van Zijnsgeoriënteerde meditatie geïntroduceerd: bewegend, staand en zittend; fysiek/ energetisch, mentaal en spiritueel. Je neemt de tijd om verschillende fases te onderzoeken en te zien wat dat in jou wakker maakt. Zo raak je ermee op je gemak en kun je nieuwsgierigheid naar, en afstemming op een ruimere realiteit ontwikkelen.
Je leert jezelf te begeleiden in meditaties. Hiermee heb je niet in één klap je leven zoals je dat graag ziet voor elkaar maar je schept een zacht-vitale en realistische basis in je dagelijks leven.
Als je thuis praktiseert zal het je helpen de heldere afstemming in je dagelijks leven te integreren.

Meditatie is basisbeoefening binnen elke spirituele weg en zo ook binnen Zijnsoriëntatie.

Wat vraagt deelname?
Deelname vraagt 3x 2u op dinsdagavond en oefentijd thuis.
De kosten bedragen: € 90,00 voor de introductie. Doe je de hele training van 8 bijeenkomsten: € 225,00.

Interesse in deelname? Laat het weten via telefoon of mail.