Retraite Thuis-Zijn

Retraite Thuis Zijn

Op 25, 26 en 27 juli.
Op een zomerse locatie in de omgeving van Rotterdam.

Voor thuisblijvers in de zomer die ervaring met Zijnsoriëntatie hebben.

Een retraite – een verblijf buiten je dagelijkse doen en laten – biedt je de tijd om vrij te zijn van de dagelijkse gang van zaken. Je maakt zo ruimte om stil te staan, te ontspannen en jouw vrije aard naar de voorgrond te brengen.

Gewoonlijk handelen we resultaatgericht. Of het nu gaat om het volbrengen van een taak, of om het vinden van rust of plezier: we leven van doel naar doel. Zo werkt onze geest: vooruitstrevend, altijd onderweg. Nooit klaar, niet snel gerust. Dit verblijf nodigt je uit om ‘thuis te zijn’, te wennen aan wie je bent in de grond van je geest. Vaak besef je dan ook waar het je in een diepere laag om gaat en kun je vanuit verfriste motivatie, met lichte tred, je weg te vervolgen.

Met drie dagen stilte, begeleide meditaties, visualisaties en eenvoudige structuren, heb je alle ruimte om verder te ontspannen en te landen in je Zijnsaard. In deze retraite richten we ons op de ongeconditioneerde werkelijkheid, er wordt dus geen psychologische structuren aangeboden. Er zijn wel inspiratie-/ vragenrondes.

De pauzes worden in stilte doorgebracht. In de middag is er een lange pauze.

Kosten 3-daagse: € 295,00 exclusief lunch, diner, en eventueel overnachting.

Wil je meer informatie? Interesse in deelname? Laat het weten via telefoon of mail.