Retraite Thuis-Zijn

Retraite Thuis Zijn

Met of zonder overnachting.

Voor thuisblijvers in de zomer die ervaring met Zijnsoriëntatie hebben.

Een retraite biedt je de tijd om vrij te zijn van de dagelijkse gang van zaken. Je maakt zo ruimte om stil te staan, te ontspannen en jouw vrije aard naar de voorgrond te brengen.Gewoonlijk handelen we resultaatgericht. Of het nu gaat om het volbrengen van een taak, of om het vinden van rust of plezier: we leven van doel naar doel. Zo werkt onze geest: vooruitstrevend, altijd onderweg. Nooit klaar, niet snel gerust.

Een retraite, een verblijf buiten je dagelijkse doen en laten, is tijd die eigenlijk voor niets concreets is bedoeld is. Dit verblijf nodigt je uit om ‘thuis te zijn’. Te wennen aan wie je bent in de grond van je geest om daarna vanuit vernieuwde motivatie en lichte tred je weg te vervolgen. Vaak beseffen we dan ook waar het ons werkelijk om gaat.

Met drie dagen stilte, begeleide meditatie en visualisatie, individuele meditatie en eenvoudige structuren heb je alle ruimte om verder te ontspannen en te landen in je Zijnsaard. In deze retraite richten we ons op de ongeconditioneerde werkelijkheid, er wordt dus geen psychologische begeleiding aangeboden maar er zijn wel inspiratie-/ vragenrondes.

We verblijven op de buitenplaats Op Hodenpijl in Schipluiden. Je kunt hier eventueel overnachten. Op Hodenpijk is ook goed bereikbaar pet auto, bus of met de fiets.

De pauzes worden in stilte doorgebracht. In de middag is de pauze van 13:00 tot 15:00u.

Kosten 3-daagse: € 295,00 exclusief lunch, diner, en eventueel overnachting.

Wil je meer informatie? Interesse in deelname? Laat het weten via telefoon of mail.